Bij Swanjee eet je met je hart
EET met je hart haalt ouderen, die door sociale armoede of fysieke kwetsbaarheid eenzaam zijn, uit hun sociaal isolement. Een vrijwillige bijdrage van 1 euro wordt opgeteld bij de totaalrekening van gasten die eten in een deelnemend restaurant. Ongeacht het aantal couverts. Als u hier bezwaar tegen heeft is dat geen enkel probleem, laat dit dan aan de bediening weten. De keuze is aan u.
De Avonden worden weer langer, het wildseizoen is weer geopend.
Nu: de Heerlijkste wildgerechten bij Swanjéé.
10 juli aanstaande hebben we weer een nieuwe menukaart. Onze chef-kok Nicky is samen met onze andere koks al druk in de weer geweest met het verzinnen en calculeren van de nieuwe gerechten.
Wat dacht u van bijvoorbeeld de zacht gegaarde Iberico procureur, met quenelle van geitenkaas en cranberry, chips van wortel en saus van appel?
Kom genieten van onze heerlijke nieuwe gerechten!
Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover, 's-Hertogenbosch verandert dan voor drie volle dagen in het durp Oeteldonk. Zondag morgen arriveert Prins Amadeiro en zijn gevolg weer op Oeteldonk Centraol, waarna we onder het motto "Oeteldonk laot oe zweve" weer lekker los kunnen.
Ook bij ff Swanjéé is het alle daoge feest. Op maandag komt de optocht voorbij en zorgen we voor een warm gevoel, met extra heaters, lekker broodje unox en natuurlijk heerlijk Brand bier.
De Avonden worden weer langer, het wildseizoen is weer geopend.
Nu: de Heerlijkste wildgerechten bij Swanjéé.
Wat dacht u van de Marbré van gerookte ganzenborst met gekonfijte patrijspoot, zuur en een kweepeercompôte?
Pagina 9 van 13