Welkom bij ff Swanjéé

Open ravioli van kastanje De afgelopen weken zijn we weer druk bezig geweest met het vernieuwen van onze menukaart, welke  
 afgestemd is op het mooie seizoen van de winter en hiermee dus ook wild. De herfst is voorbij en de winter
 staat voor de deur. Toch zien we ook nog wel een beetje de herfst terug in de gerechten en de kleuren op het
 bord. Een mooi voorbeeld hiervan is de open ravioli van kastanje en shropshire blue, gevuld met duxelle van
 Wildzwijnfiletakkerpaddenstoelen.

 De wildzwijnfilet wordt vooraf voor u zacht gegaard en daarna heerlijk gebakken. Daarbij verschillende structuren van de pastinaak en een jus van laurier om het geheel af te maken. Genieten van een mooi stukje wild!
Aan de visliefhebbers hebben we natuurlijk ook gedacht. Wat dacht u van de Heilbot in tijgermelk, met een licht pittige chutney van mango en een gel van kokos? Om uw vingers bij af te likken.

Heilbot Natuurlijk is dit niet alles! Ook de grillgerechten zijn vernieuwd. Komt u kennis maken met de mooie Entrecote
 die we rijpen aan het bot in inmiddels onze bekende droogkast. Deze entrecote komt van de Rhug Estate
 Organic Farm, Engeland. Heerlijk mals en vol van smaak! 

 Hoe sluit je een gezellige avond af in style? Door te genieten van een van onze vernieuwde desserts. Deze
 konden natuurlijk niet achterblijven.

Kom de nieuwe pareltjes ontdekken en geniet met volle teugen van een gezellige avond uit!

 


Van 1 november tot 17 december kunt u bij ff Swanjéé weer eten met je hart. U als gast kan ook bijdragen aan deze campagne door middel van een vrijwillige donatie van 1 euro op de totale rekening. Het volledige bedrag komt ten goede aan waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare en eenzame ouderen in onze gemeente.

Leuk weetje: ook onze buren PUIK neemt deel aan deze actie!

Meer informatie kunt u vinden op www.metjehart.nl/eet-met-je-hart


Helemaal opgefrist!
Lekker stijlvol genieten van al het heerlijks dat ff Swanjéé te bieden heeft.

Of gewoon lekker voor een cocktail,
goed glas wijn of verfrissende Gin & Tonic?

Zomerse toestanden met zicht op de Sint Jan.


Culinair evenement waarbij deelnemers genieten van een verrassend en compleet 3-gangen diner, dat in maar liefst drie verschillende restaurant wordt geserveerd! Met DINCH proef je ook de sfeer van de diverse locaties.
Ben erbij op 11 maart en reserveer snel
Leuke manier om kennis te maken met PUIK. (voor als je dat nog gedaan had)
www.bistropuik.nl


Vanaf 2 maart gaan we weer los!
De temperatuur buiten ligt ergens tussen die van de cocktails en die van de ijsfondue.
Kleed je dus goed aan voor de hartverwarmende FFrizzling Friday Cocktail Night: 2 maart vanaf 22:00. Wij warmen je op!


Proef voor een speciale prijs de cocktails van onze geheel vernieuwde kaart.