Welkom bij ff Swanjéé
Glossy Magazine Puur Den Bosch

Glossy Magazine Puur Den Bosch: Echte Bossche Ingrediënten in gerechten van Chef-Kok Nicky.
De redactie van PUUR Den Bosch vroeg onze Chef-Kok Nicky Shee enkele gerechten te bereiden, die thuis te maken zijn en waarin echte Bossche ingrediënten zijn verwerkt.

Nicky ging aan de slag met Bossche Koekwaus, Bossche Beuling, Brabantse Plaatham, Bossche Koek, Bossche Moppen en een Bossche likeur van Zoete Lieve Gerritje.


Bourgondisch 's-Hertogenbosch

ff Swanjéé is ook dit jaar gedurende het tweede weekend van september (7 t/m 9 september) te vinden op hét culinaire evenement van 's-Hertogenbosch: Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Drie dagen lang kunt u genieten van onze exquise gerechten in een totaal andere setting, met live optredens en veel gezelligheid. Uiteraard ontbreken ook hier onze ffantastische cocktails
en topwijnen per glas niet.


Chocolata Tabletten

De overheerlijke Tabletten van Chocolata zijn nu ook bij ff Swanjéé verkrijgbaar! Heerlijke Chocolade als dessert of lekker bij de koffie. We hadden al de fferrukkelijke Turron de Miel (Nougat)
maar misten nog een goed stuk chocolade. We komen met de Chocolata kist bij u aan tafel.
Gemaakt van Callebaut chocolade heeft de chocolatier van Chocolata 10 verschillende smaken ontwikkelt.


Positoos

Positoos is een spaarsysteem dat een unieke verbinding legt tussen de lokale bevolking, verenigingen en de lokale ondernemers. Met Positoos spaart u snel en eenboudig bij de ondernemers in uw eigen buurt. Als Positoos-spaarder ontvangt u een persoonlijke spaarpas met chip. Hiermee krijgt u korting en kunt u gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen bij de aangesloten ondernemers. Geef bij iedere aankoop uw pas af en de Positoos worden automatisch bijgeschreven. Het unieke van Positoos is dat u niet alleen voor uzelf spaart, maar ook voor uw eigen vereniging of goed doel.


Bossche Restaurants vormen een Alliantie

De Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch (kortweg RASH) is een initiatief van horecaondernemers en gemeente 's-Hertogenbosch. Op initiatief van de gemeente is een concept ontwikkeld om een brug te slaan tussen evenementen en de Bossche binnenstad. Het duovoorzitterschap wordt gevormd door meesterkok Gerrit Greveling, ex-patron-cuisinier van restaurant Chalet Royal en Marc Raaijmakers, directeur van de middelbare Hotelschool Koning Willem I College. Zij worden ondersteunt door een dagelijks bestuur en zijn contactpersoon tussen de restaurants, evenementenbureau's en gemeente.