U kunt een keuze maken uit de volgende desserts.
Ook kunt u een dessert samenstellen uit meerdere zoete lekkernijen, m.u.v. crêpes Suzette en ijsfondue

1 x wapazz dessert  5.25
2 x wapazz desserts 10.25
3 x wapazz desserts 15.00

Desserts

PANNA COTTA VAN PEER EN STERANIJS
nougat roomijs | kaneel crumble | witte chocolade cremeux
Wijnsuggestic: PMC Beerenauslese, Burgenland € 7.75/half glas € 4.00

GEROOSTERDE ANANAS
gel van banaan | kokos | rijstepap
Wijnsuggestie: Château Simon A.C. Sauternes € 6.70/half glas € 3.50

LEMON MERENGUE TAARTJE
chutney van perzik | sorbet van bloedsinaasappel
Wijnsuggestie: Labet, Macvin du Jura € 7.75/half glas € 4.00

BROWNIE VAN PURE CHOCOLADE EN KASTANJE
gekarameliseerde walnoot | walnoten roomijs | siroop van specerijen
Wijnsuggestie: Casa de la Ermita, Vino Dulce, Monastrell € 7.00/half glas € 3.75

VANILLE IJS MET KARAMEL
de karamel wordt gemaakt van suiker, roomboter, een scheutje whisky en room
Wijnsuggestie: Cazes Ambré, Rivesaltes 2004 € 7.90/half glas € 4.20 

CREPES SUZETTE 12.50
”Préparé à table"
met heerlijk huisgemaakt vanille roomijs
Wijnsuggestie: Château Simon A.C. Sauternes € 6.70/half glas € 3.50

ICE FONDUE 12.75 pp (vanaf 2 personen)
fondue in vloeibare stikstof van -196 °C | verse garnituren | heerlijke dipjes
Toeslag 1 pers 2,-
Wijnsuggestie: PMC Eiswein, Burgenlandl € 9.90/half glas € 5.10

KAASPLANKJE 13.95
wisselende streek-, binnenlandse- en buitenlandse kaassoorten
Wapazz groot : 18.95
Wijnsuggestie: Port, Graham’s 20 y € 9.50/half glas € 5.00
Wijnsuggestie: Barbeito Madeira 10 Años, Malvasia Reserva Velha € 8.20/half glas € 4.25

Ook ons ijs maken we zelf!