De dagen worden kouder, het wildseizoen is weer aangebroken. Ook bij ff Swanjéé bent u op de juiste plaats voor wat heerlijke gerechten. Wat dacht u van een heerlijke Hertencarpaccio of Huisgemaakte Hazenpeper?
Het volledige wild menu:
Terrine van gekonfijte wildzwijnswang en gerookte wildzwijnsham
hierbij crème van geglaceerde schorseneren en espuma van
preiselbeeren en jeneverbes
€ 8,95
Terrine van gekonfijte wildzwijnswang en gerookte wildzwijnsham:
wapazz groot
€ 13,95
Hertencarpaccio met duxelles van biologische paddenstoelen,
rucola en siroop van oude aceto balsamic
€ 8,95
Hertencarpaccio: wapazz groot
€ 13,95
Huisgemaakte hazenpeper
met stamppot van biologische spruiten en spekjes
€ 8,25
Huisgemaakte hazenpeper: wapazz groot
€ 12,95
Hertenbiefstuk met een jus van kruidkoek en rode port
hierbij rode kool en zalf van pastinaak
€ 9,95
Hertenbiefstuk met een jus van kruidkoek en rode port:
wapazz groot
€ 16,75