Welkom bij ff Swanjéé
Carnaval 2014

Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover, 's-Hertogenbosch verandert dan voor drie volle dagen in het durp Oeteldonk. Zondag morgen arriveert Prins Amadeiro en zijn gevolg weer op Oeteldonk Centraol, waarna we onder het motto "Oeteldonk laot oe zweve" weer lekker los kunnen.
Ook bij ff Swanjéé is het alle daoge feest. Op maandag komt de optocht voorbij en zorgen we voor een warm gevoel, met extra heaters, lekker broodje unox en natuurlijk heerlijk Brand bier.


De Avonden worden weer langer, het wildseizoen is weer geopend.
Nu: de Heerlijkste wildgerechten bij Swanjéé.
Wat dacht u van de Marbré van gerookte ganzenborst met gekonfijte patrijspoot, zuur en een kweepeercompôte?


Eet met je HART

EET met je hart haalt ouderen, die door sociale armoede of fysieke kwetsbaarheid eenzaam zijn, uit hun sociaal isolement. Een vrijwillige bijdrage van 1 euro wordt opgeteld bij de totaalrekening van gasten die eten in een deelnemend restaurant. Ongeacht het aantal couverts. Als u hier bezwaar tegen heeft is dat geen enkel probleem, laat dit dan aan de bediening weten. De keuze is aan u.


Bourgondisch 's-Hertogenbosch 2013

ff Swanjéé is ook dit jaar gedurende het tweede weekend van september (6 t/m 8 september) te vinden op hét culinaire evenement van 's-Hertogenbosch: Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Drie dagen lang kunt u genieten van onze exquise gerechten in een totaal andere setting, met live optredens en veel gezelligheid.
Uiteraard ontbreken ook hier onze ffantastische cocktails en topwijnen per glas niet.


Coquilles met mayonaise van bospeen en madraskerrie

Per 3 juli 2013 is de menukaart geheel vernieuwd. FFantastische nieuwe creaties met onder andere:
Coquilles met mayonaise van bospeen en madraskerrie, crunch van hazelnoot, zalf van bospeen en minneola (foto 1),
Polentamuffins met Manchego met een crème van geroosterde paprika en gegrilde groene peper (foto 2),
Open ravioli van komkommer met creme van biologische geitenkaas en acaciahoning, couscous van bloemkool en saus van bloody Mary (foto 3).