Welkom bij ff Swanjéé

lunch siteff Swanjéé is dagelijks vanaf 12.00 uur open voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte zoete heerlijkheid en voor een heerlijke lunch.

FF Swanjéé onderneemt duurzaam
Wij schenken veel aandacht aan "beter eten" ofwel real food, de producten zijn afkomstig uit eigen streek en/of zijn biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden, er staat bijvoorbeeld uitsluitend duurzame vis op de menukaart, volgens MSC-keurmerk.

 

LEKKER VOOR BIJ DE KOFFIE:

KOFFIE OF THEE MET HUISGEMAAKTE ZOETE HEERLIJKHEID 6.00
ALLEEN DE HUISGEMAAKTE ZOETE HEERLIJKHEID 4.50
KOFFIE OF THEE MET AAN TAFEL GEHAKTE SPAANSE NOUGAT 6.00

BROODJES:

BAGUETTE MET BRISKET VAN OCEAN BEEF 7.95
met gerookte mayonaise en chutney van paprika

BAGUETTE TUNESISCHE KIP 7.90
met chutney van pompoen en hummus van aubergine

BOERENBROOD MET OUD HOLLANDSE KAAS 6.50
met gepofte rode paprika en zure bom

BAGUETTE BRIE DE MEAUX 7.50
heerlijk uit de oven met pesto en krokante bacon

CARPACCIO SWANJÉÉ OP BOSCH BOERENBROOD 11.95
rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, lange plakken
gebakken bacon, truffeldressing en huisgemaakte pesto

CLUBSANDWICH SWANJÉÉ 11.95
samengesteld met de lekkerste ingrediënten uit onze keuken

VEGETARISCHE RODE BIETEN BURGER 14.50
met een crème van doperwten, feta, jalapeños en augurk.
Geserveerd op een heerlijk gegrilde briochebol
+ patatje met mayonaise +2.00

TOSTI ZALM 7.50
belegd met gerookte zalm, paprika roomkaas, gegrilde paprika en pecannoten. Geserveerd met een dip van honing, mosterd en dille

TOSTI ITALIANO 7.50
belegd met truffelsalami, mozzarella, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en truffelcrème

SOEPEN:

DOPERWTENSOEP 7.95
met garnituur van uitgebakken spekjes en crème fraîche

INDONESISCHE SOTO AYAM 7.95
rijkelijk gevuld met rijst, noedels, bosui, witte kool, aardappel, kip en een kwarteleitje

BISQUE DE HOMARD MET GARNITUUR VAN KREEFT 14.50
ffantastische soep gemaakt van uitsluitend kreeft met een garnituur van couscous

ALLE SOEPEN WORDEN GESERVEERD MET EEN DIKKE PLAK VERS GEGRILD BROOD

SALADES:

ZOMERSE SALADE VAN WIEDENLAM 14.50
hierbij groene asperge, jonge kropsla en aardappel met een dressing van grove mosterd

SALADE VITELLO 12.50
heerlijke salade met zacht gegaarde kalfsmuis met pompoenpitjes
BLACK TIGER SCAMPI SALADE 14.50
gebakken scampi met een heerlijke Thaise curry saus met bosui en koriander

CARPACCIO SALADE 13.50
met rucola, flinterdun gesneden beef, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, bacon, truffeldressing en huisgemaakte pesto

SALADE MET BIOLOGISCHE GEITENKAAS 11.50
heerlijke salade met gegrilde groentes, walnoot en een dressing van frambozen

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET EEN DIKKE PLAK VERS GEGRILD BROOD

 

OVERIGE LUNCHGERECHTEN:

STEAK TARTAAR VAN MRIJ RUND AAN TAFEL BEREID 20.95
Topkwaliteit van Piet van den Berg (160 gram)
met o.a. van rauwe dooier, sjalotten, kappertjes en olijfolie (evt. geserveerd met gepocheerd ei)
GESERVEERD MET EEN DIKKE PLAK VERS GEGRILD BROOD

OMELET SWANJÉÉ 8.75
garnituren keuze uit: Berkshire nootham / brie de meaux / biologische paddenstoeltjes / spek / boerenomelet

SWANJÉÉ BURGER MRIJ ROYAAL 17.75
Topkwaliteit van Piet van den Berg (180 gram)
grof gemalen MRIJ klapstuk op een heerlijk gegrilde brioche bol.
Met een crème van roomkaas en gepofte paprika, jalapeños, gerookt Deens spek, chorizo, Manchego en een spiegelei.
Een dergelijke burger heeft u nog nooit geproefd
+ patat +2.00
- houd u rekening met een minimale bereidingstijd van 15 min.

DRY AGED STAARTSTUK AUSSIE ANGUS vanaf 150 gram
onze huisgerijpte staartstuk
per ons 13.75
+ patat met mayonaise +2.00

BAVETTE USA CREEKSTONE BLACK ANGUS vanaf 150 gr.
een botermals en zeer smaakvol stuk vlees met een hoge mate van marmering
per ons 13.50
+ patat met mayonaise +2,00

 

SAMEN ETEN

WAPAZZ PROEVERIJ 14.95 P.P.
laat u verrassen, 4 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen

verschillende broodsoorten met truffelcrème, olijfolie en
fleur de sel boter
kleintje Wiedenlamsham met crème van grove mosterd
soepje
salade
warm gerechtje

WAPAZZ PROEVERIJ 22.95 P.P.
laat u verrassen, 6 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen

verschillende broodsoorten met truffelcrème, olijfolie en
fleur de sel boter
kleintje Wiedenlamsham met crème van grove mosterd
cupcake van rode biet, geitenkaas en dadels
soepje
salade
2 warme gerechtjes

 

LUNCHMENU'S

2-GANGEN LUNCHMENU 25.00

GESCHROEIDE YELLOWFIN TONIJNSTEAK
met gel van soja, schuim van wasabi en zoetzure rettich
OF
ZOMERSE SALADE MET WIEDENLAMSHAM
hierbij groene asperge, jonge kropsla en aardappel met een dressing van grove mosterd

DUO VAN BUIKSPEK VAN BERKSHIRE MET ASIAN PULLED PORK
geserveerd met noedles en hoisin
OF
GEBAKKEN SNOEKBAARSFILET
met chutney van knolselderij, crème van venkel, gegrilde venkel en ansjovisboter

GESERVEERD MET VERSE SEIZOENGROENTEN EN PATAT MET MAYO

3-GANGEN LUNCHMENU 29.50: 2-GANGEN LUNCHMENU, AFGESLOTEN MET KAAS OF EEN HEERLIJK DESSERT NAAR KEUZE

 

LEKKER VOOR BIJ DE BORREL:

BROOD verschillende soorten brood met truffle crème, olijfolie en gezouten grasboter 3.95

CHARCUTERIE 10.95 / HALVE PORTIE 5.95

HUISGEMARINEERDE OLIJVEN 3.00

WIEDENLAMSHAM met grove mosterdcrème 50GR 8.00 / 25GR 4.00

OESTERS PER STUK Ierse Royal Cabanon nr 3. 3.50 / 6 STUKS 18.00
met rode wijnazijn en sjalot of met groene tabasco en limoen

ZACHTGEGAARD BRISKET VAN OCEAN BEEF 70G: 8.95 / 140G: 15.95
met een gerookte mayonaise, chutney van paprika en crunch van paranoot

SASHIMI VAN ZALM EN TONIJN 15.40
geserveerd met wasabi, wakamé (zeewier) en sojasaus

PATA NEGRA dun gesneden Iberico ham 50GR 12.95 / 25GR 6.65

KAASPLANKJE 12.00 / XXL 17.50
verschillende nationale- en internationale kaassoorten

COMBINATIE VAN CHARCUTERIE EN KAASPLANKJE 13.50

MIXED PLATTER plateau met diverse heerlijke hapjes 17.95

GEWOKTE SCAMPI PIL PIL 12.95 (5 STUKS) / 8.75 (3 STUKS)

SPRINGROLL MET GECONFIJTE EENDENBOUT 7.50 / GROTE PORTIE 14.00
met eendenlever en appelstroop

AD VAN GELOVEN MEESTER BITTERBALLEN 10.50 (12 STUKS) / 5.25 (6 STUKS)